2421030511 Ελ. Βενιζέλου 43, Βόλος site@4ty.gr
  1. Δημιουργούμε έναν πίνακα με 1 row και 1 column και στην κλάσση (Stylesheet Classes) γράφουμε:  submenu-gallery slider 
  2. Προσθέτουμε τις φωτογραφίες που θέλουμε. Θα πρέπει οι φωτογραφίες να έχουν και το URL τις εικόνας αλλά και Link. Αν δεν έχουν Link τότε το submenu-gallery δεν θα το πιάσει ως εικόνα του gallery.
  3. Αν θέλουμε τίτλους στις εικόνες τότε γράφουμε τον τίτλο που θέλουμε να εμφανίζεται στο Advisory Title της εικόνας. (δεξί κλικ στην εικόνα > Image Properties > Advanced > Advisory Title)

Tip: Καλό είναι οι εικόνες σε αυτό το Gallery να έχουν όλες το ίδιο σχήμα. (Να είναι όλες τετράγωνες, οριζόντιες η κάθετες.)

Tip: Ως Link της εικόνας συνηθίζεται να βάζουμε ότι βάλαμε και στο URL, δηλαδή την ίδια την εικόνα. Σε αυτή την περίπτωση όταν ο επισκέπτης της σελίδας μας κάνει κλικ πάνω στην εικόνα θα εμφανιστεί η εικόνα που έχουμε ορίσει στο Link. Μπορούμε όμως να βάλουμε ότι Link θέλουμε όπως τη διεύθυνση μίας άλλης ιστοσελίδας ή ενός υπομενού στη σελίδα μας.

 

 submenu-gallery slider 

 


 

Στο Header

Το Slider μπορεί επίσης να μπεί και ως Header. Δηλαδή να αντικαταστήσει το Slideshow πάνω από το άρθρο μας. Βλέπε πάνω από το άρθρο για παράδειγμα. (Στα templates που δεν εμφανίζεται Slideshow στα υπομενού μας δεν θα εμφανιστεί και το Slider.)

Για να έχουμε αυτή τη λειτουργία κάνουμε τα ίδια με το παραπάνω παράδειγμα και προσθέτουμε την κλάσση  header-gallery  οπότε έχουμε: 

 submenu-gallery slider header-gallery