2421030511 Ελ. Βενιζέλου 43, Βόλος site@4ty.gr

 

  1. Δημιουργούμε έναν πίνακα με τόσα rows όσα και οι φωτογραφίες που θέλουμε να βάλουμε. Αν θέλουμε να έχουμε κείμενο για κάθε φωτογραφία τότε ο πίνακάς μας θα πρέπει να έχει 2 columns. Στην κλάσση (Stylesheet Classes) γράφουμε:  submenu-gallery slides 
  2. Σε κάθε row του πίνακα στο στο πρώτο column βάζουμε τη φωτογραφία που θέλουμε. Θα πρέπει οι φωτογραφίες να έχουν και το URL τις εικόνας αλλά και Link. Αν δεν έχουν Link τότε το submenu-gallery δεν θα το πιάσει ως εικόνα του gallery.
  3. Στο δεύτερο column βάζουμε το κείμενο που θέλουμε για την κάθε φωτογραφία.

Tip: Μπορούμε αν θέλουμε να κάνουμε Slides χωρίς κείμενο. Σε αυτή την περίπτωση δημιουργούμε τον πίνακά μας με 1 column αντί για 2.

Tip: Ως Link της εικόνας συνηθίζεται να βάζουμε ότι βάλαμε και στο URL, δηλαδή την ίδια την εικόνα. Σε αυτή την περίπτωση όταν ο επισκέπτης της σελίδας μας κάνει κλικ πάνω στην εικόνα θα εμφανιστεί η εικόνα που έχουμε ορίσει στο Link. Μπορούμε όμως να βάλουμε ότι Link θέλουμε όπως τη διεύθυνση μίας άλλης ιστοσελίδας ή ενός υπομενού στη σελίδα μας. Αν οι εικόνες μας δεν θέλουμε να οδηγούν κάπου τότε μπορούμε να βάλουμε (#) στο Link.

Tip: Καλό είναι οι εικόνες σε αυτό το Gallery να έχουν όλες το ίδιο σχήμα. (Να είναι όλες τετράγωνες, οριζόντιες η κάθετες.)

 

 submenu-gallery slides 

 


 

Κείμενο στα αριστερά

Μπορούμε επίσης να εμφανίσουμε το κείμενο στα αριστερά προσθέτοντας στην κλάσση του πίνακα  description-left :

 submenu-gallery slides description-left 

 


 

Κείμενο στο κάτω μέρος

 Μπορούμε να εμφανίσουμε το κείμενο στο κάτω μέρος προσθέτοντας στην κλάσση του πίνακα  description-bottom :

 submenu-gallery slides description-bottom 

 


 

Thumbnails

Μπορούμε να εμφανίσουμε thumbnails προσθέτοντας στην κλάσση του πίνακα  show-thumbs :

 submenu-gallery slides show-thumbs