2421030511 Ελ. Βενιζέλου 43, Βόλος site@4ty.gr
  1. Δημιουργούμε έναν πίνακα με 1 row και 1 column και στην κλάσση (Stylesheet Classes) γράφουμε:  submenu-gallery marley 
  2. Προσθέτουμε τις φωτογραφίες που θέλουμε. Θα πρέπει οι φωτογραφίες να έχουν και το URL τις εικόνας αλλά και Link. Αν δεν έχουν Link τότε το submenu-gallery δεν θα το πιάσει ως εικόνα του gallery.
  3. Αν θέλουμε τίτλους στις εικόνες τότε γράφουμε τον τίτλο που θέλουμε να εμφανίζεται στο Advisory Title της εικόνας. (δεξί κλικ στην εικόνα > Image Properties > Advanced > Advisory Title)
  4. Μπορούμε αν θέλουμε να βάλουμε και extra κείμενο το οποίο το γράφουμε στο πεδίο Alternative Text της εικόνας (δεξί κλικ στην εικόνα > Image Info > Alternative Text).

Tip: Το Marley είναι ένα Gallery που δίνει έμφαση στον τίτλο και κείμενο της κάθε εικόνας. Καλό φαίνεται να υπάρχει και τίτλος αλλά και κείμενο (Advisory Title & Alternative Text)

Tip: Όταν οι εικόνες μας είναι πολύ ανοιχτόχρωμες μπορούμε να ορίσουμε στις κλάσσεις του Gallery την κλάσση overlay. Αυτή η κλάσση θα σκουρίνει τις εικόνες όταν πάμε πάνω με το ποντίκι μας.

Tip: Καλό είναι οι εικόνες σε αυτό το Gallery να έχουν όλες το ίδιο σχήμα. (Να είναι όλες τετράγωνες, οριζόντιες η κάθετες.)

TipΩς Link της εικόνας συνηθίζεται να βάζουμε ότι βάλαμε και στο URL, δηλαδή την ίδια την εικόνα. Σε αυτή την περίπτωση όταν ο επισκέπτης της σελίδας μας κάνει κλικ πάνω στην εικόνα θα εμφανιστεί η εικόνα που έχουμε ορίσει στο Link. Μπορούμε όμως να βάλουμε ότι Link θέλουμε όπως τη διεύθυνση μίας άλλης ιστοσελίδας ή ενός υπομενού στη σελίδα μας. Αν οι εικόνες μας δεν θέλουμε να οδηγούν κάπου τότε μπορούμε να βάλουμε (#) στο Link.

 

 submenu-gallery marley overlay 

 

 submenu-gallery marley 

 

 submenu-gallery marley big 

 

 

 submenu-gallery marley small